Lókos-menti Közhasznú Egyesület
EGYESÜLETÜNKRŐL
 
KAPCSOLAT
 
Látogatók
Indulás: 2007-02-03
 
A pontos idő
 
MyStat
 
Évfordulók, emléknapok
 
KÉPGALÉRIA
 
HÍREINK
 
Az Egyesület célja.

Köszöntöm az oldal látogatóit!

Köszöntöm különös megbecsüléssel a Lókos-menti Közhasznú Egyesület tagjait és támogatóit, Nőtincs község és a kistérség lakóit, mindazokat, akik azonosulnak céljainkkal.

A Lókos-menti Közhasznú Egyesület tagjai és szervezői olyan nőtincsi lakosok , akik szaktudásukat és tapasztalatukat, végeláthatatlan munkájukat és szabadidejüket ajánlják Nőtincs és a térség felemelkedéséért. Az egyesület vezetősége és tagjai olyan emberek, akik saját munkájukban már bizonyítottak, akik vallják, hogy a saját "házunktája" után a községben és a kistérségben

is kamatoztatni tudják tudásukat.

Szeretnénk egy új Nőtincs, a mi községünk része lenni. Céljaink és feladataink megvalósítása nem csak a mi érdekünk, Nőtincs községünket a magasba kívánjuk emelni. Azért kívánunk tevékenykedni, hogy elért eredményeink a nőtincsiek örömét szolgálják. Azért tevékenykedünk, hogy jól érezzük magunkat, Nőtincs legyen az otthonunk, ha nem tennénk, nem lennénk nőtincsiek.

Az egyesületünk az összefogásról, az együttműködésről és a korosztályokon átívelő barátságról szól. Hiszünk az együttműködés és az összefogás erejében, mely lerombolhatja az akadályokat. Hisszük minden nap, hogy amit teszünk mindenkinek jó lesz. Minden nap ezzel kelünk és ezzel alszunk el: amit ma tettünk az előre mutat.

Romhányi Tamás

az egyesület elnöke

 
Idézet
"A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!" Ralph Waldo Emerson
 
MUNKACSOPORTOK
 
KÖZELGŐ PROGRAMOK
 
NE FELEJTSÜK EL!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HAllgassunk egy kis zenét
 
Linkek
 

FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!