Lókos-menti Közhasznú Egyesület
EGYESÜLETÜNKRŐL
 
KAPCSOLAT
 
Látogatók
Indulás: 2007-02-03
 
A pontos idő
 
MyStat
 
Évfordulók, emléknapok
 
KÉPGALÉRIA
 
HÍREINK
 
Ranschburg Jenő előadása

 

 

 

Május 12-én (szombaton) de. 9 órától dr. Ranschburg Jenő, a nemzetközileg elismert pszichológus, és a Lókos-menti Közhasznú Egyesület tiszteletbeli tagja tartott előadást a Nőtincsi Általános Iskolában „Gyermekagresszió” címmel.

Sajnos a téma napjainkban egyre időszerűbbé válik. Ma, amikor egyre több a különféle magatartási zavarral küzdő, hiperaktív, agresszív, divatos szóval: „problémás” gyerek, szülők és pedagógusok egyre elszántabban keresik azokat a módszereket, technikákat, amelyekkel kezelhető lenne a felnőttek és az utódaik közötti kapcsolat.

Közel hatvanan fogadták el az egyesület meghívását: helyi és környékbeli pedagógusok, szülők. Minden jelenlevő hasznosítható tanácsokat kaphatott a tanár úrtól, aki a tőle megszokott, élvezetes stílusában többször hangsúlyozta: ennek a viselkedésnek a hátterében nagyon sok tényező áll, éppen ezért fontos, hogy a szülők és pedagógusok közösen, együttesen lépjenek fel az okok korai felismerését és megszűntetését illetően. Csak összefogással nevelhető egészséges nemzedék, s előzhető meg az, hogy a magukra maradt gyerekek sorsa tragikusra forduljon.

Dr. Ranschburg Jenő „szíve csücskének” nevezte Nőtincset, s ígéretet tett arra, hogy a jövőben bármikor szívesen tart előadást, ha meghívják.

 

           

 
Idézet
"A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!" Ralph Waldo Emerson
 
MUNKACSOPORTOK
 
KÖZELGŐ PROGRAMOK
 
NE FELEJTSÜK EL!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HAllgassunk egy kis zenét
 
Linkek
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot