Lókos-menti Közhasznú Egyesület
EGYESÜLETÜNKRŐL
 
KAPCSOLAT
 
Látogatók
Indulás: 2007-02-03
 
A pontos idő
 
MyStat
 
Évfordulók, emléknapok
 
KÉPGALÉRIA
 
HÍREINK
 
Fut a tó

 

 

FUT A TÓ

 

 

Több mint százan gyűltek össze vasárnap a Nőtincsi-tó partján. A Lókos-menti Közhasznú Egyesület a Föld Napja alkalmából, 2007. április 22-én délután 4 órára, a tópartra hívta mindazokat, akik próbára akarták tenni aznap testi és szellemi képességeiket.

            A gyülekezés és a regisztrálás után Kékesi Bernadett, az egyesület elnökhelyettese beszélt a jeles környezetvédelmi napról, s a „Fut a tó” címet viselő program szabályairól, majd egy közös zenés bemelegítés következett, melyet Miklovicz László képviselő úr vezényelt le. Mindenki Laci bácsija még azt is bemutatta a résztvevőknek, hogyan gyalul egy asztalos gyalu nélkül, pusztán a saját izomzata igénybevételével. Ezután akinek kedve volt, tesztelhette a Földdel kapcsolatos tudását a gyerekek és felnőttek számára eltérő nehézségű tesztkérdések segítségével.

            A startnál sorakozók egyénileg vagy 2-3 fős csoportokban indulhattak neki a 3-4 km-es távnak, a félpercenként eldördülő startpisztoly hangjára. A hídnál ismét egy szellemi megpróbáltatás várta a vállalkozó kedvűeket, egy – a Föld Napjával kapcsolatos – totót kellett kitölteniük, s folytathatták útjukat a tó partján.

            Miután mindenki beérkezett a célba, s megkapta megérdemelt üdítőjét, a tesztkérdések megfejtései hangzottak el. Sor került néhány különdíj átadására is: a futás legfiatalabb (3 és fél éves!) és legidősebb résztvevője (53 éves), a legnagyobb létszámmal érkező család és a hibátlan totót kitöltő kapott egy-egy üdítőt, s valamennyi futó emléklappal távozhatott.

            Váljék egészségünkre!

 

                                                                                                                      Kékesi Bernadett

           

 

 

 
Idézet
"A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!" Ralph Waldo Emerson
 
MUNKACSOPORTOK
 
KÖZELGŐ PROGRAMOK
 
NE FELEJTSÜK EL!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HAllgassunk egy kis zenét
 
Linkek
 

FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!