Lókos-menti Közhasznú Egyesület
EGYESÜLETÜNKRŐL
 
KAPCSOLAT
 
Látogatók
Indulás: 2007-02-03
 
A pontos idő
 
MyStat
 
Évfordulók, emléknapok
 
KÉPGALÉRIA
 
HÍREINK
 
Fut a tó

 

 

FUT A TÓ

 

 

Több mint százan gyűltek össze vasárnap a Nőtincsi-tó partján. A Lókos-menti Közhasznú Egyesület a Föld Napja alkalmából, 2007. április 22-én délután 4 órára, a tópartra hívta mindazokat, akik próbára akarták tenni aznap testi és szellemi képességeiket.

            A gyülekezés és a regisztrálás után Kékesi Bernadett, az egyesület elnökhelyettese beszélt a jeles környezetvédelmi napról, s a „Fut a tó” címet viselő program szabályairól, majd egy közös zenés bemelegítés következett, melyet Miklovicz László képviselő úr vezényelt le. Mindenki Laci bácsija még azt is bemutatta a résztvevőknek, hogyan gyalul egy asztalos gyalu nélkül, pusztán a saját izomzata igénybevételével. Ezután akinek kedve volt, tesztelhette a Földdel kapcsolatos tudását a gyerekek és felnőttek számára eltérő nehézségű tesztkérdések segítségével.

            A startnál sorakozók egyénileg vagy 2-3 fős csoportokban indulhattak neki a 3-4 km-es távnak, a félpercenként eldördülő startpisztoly hangjára. A hídnál ismét egy szellemi megpróbáltatás várta a vállalkozó kedvűeket, egy – a Föld Napjával kapcsolatos – totót kellett kitölteniük, s folytathatták útjukat a tó partján.

            Miután mindenki beérkezett a célba, s megkapta megérdemelt üdítőjét, a tesztkérdések megfejtései hangzottak el. Sor került néhány különdíj átadására is: a futás legfiatalabb (3 és fél éves!) és legidősebb résztvevője (53 éves), a legnagyobb létszámmal érkező család és a hibátlan totót kitöltő kapott egy-egy üdítőt, s valamennyi futó emléklappal távozhatott.

            Váljék egészségünkre!

 

                                                                                                                      Kékesi Bernadett

           

 

 

 
Idézet
"A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!" Ralph Waldo Emerson
 
MUNKACSOPORTOK
 
KÖZELGŐ PROGRAMOK
 
NE FELEJTSÜK EL!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HAllgassunk egy kis zenét
 
Linkek
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot