Lókos-menti Közhasznú Egyesület
EGYESÜLETÜNKRŐL
 
KAPCSOLAT
 
Látogatók
Indulás: 2007-02-03
 
A pontos idő
 
MyStat
 
Évfordulók, emléknapok
 
KÉPGALÉRIA
 
HÍREINK
 

     A „VIRÁGOS NŐTINCSÉRT” akció megvalósult!

A Lókos-menti Közhasznú Egyesület (LmKE) éves programjában szerepel Nőtincsen, a Szabadság úti villanyoszlopokra virágtartók elhelyezése. A tartók szerelésének engedélyeztetése,önkormányzattal való egyeztetése,a virágtartók elkészítése és kihelyezése megtörtént.

A virágtartók anyagának beszerzését a gyártást és a kihelyezést a ROTA-BAU Kft. dolgozói ajánlották fel a Lókos-menti Közhasznú Egyesület részére, a falu főutcájának szebbé tétele érdekében. A Szabadság úton 65 db virágtartó került az oszlopokra .További 12 db virágtartót helyeztünk el a Petőfi utcában az ott lakó emberek kérésére!A cserepeket a nőtincsi Gazdabolt tulajdonosa Bogyay Rita ajánlotta fel az egyesületen keresztül a község részére, az önkormányzat és a kultúrház előtt továbbá a temetőútnál lévő kereszthez a virágokat Germann Bernadett ajánlotta fel és adományozta az egyesületnek illetve a falunak. KÖSZÖNJÜK!

MEGKÖSZÖNJÜK továbbá azoknak a segítségét és közreműködését, akik a kihelyezett virágtartókba és a Gazdabolt által felajánlott cserepekbe saját költségükön virágot helyeztek el és ezeket gondozzák, öntözik. ( Megjegyzés: A tartók kihelyezése során egyetlen egy helyen találkoztunk elutasító magatartással mikor megkértük a lakót hogy a háza elé kihelyezett tartóba helyezzen virágot és gondozza azt! A cserepet az egyesület biztosította volna!!!) Ezt NEM köszönjük meg! Nőtincsen a Madách utcában is elhelyeztünk virágtartókat. Itt a cserepeket és a virágokat is az utca lakói helyezték el és gondozzák szorgalmasan. Egy hét alatt ez az utca is „virágos” utca lett minden oszlopra felkerültek a virágok köszönet az utca lakóinak ezért a „kis” plusz munkáért!

A Szondi utcában is kértek tartókat és itt is sikerült a négy kérésnek eleget tenni! Összességében azt hiszem sikerült egy kicsit szebbé tenni Nőtincs főútvonalát és két utcáját az utcákban lakó emberek segítségével! A cél az lenne hogy egyszer minden utcában legyenek virágok az oszlopokon de ez még felülmúlja az egyesület anyagi lehetőségeit. Elindult azonban egy folyamat, ami úgy látom jó úton halad előre! 

A kihelyezett virágok megóvása esetleges „jóindulatú” emberek szorgalmas romboló munkájától mindannyiunk feladata! Szerencsére a mai napig egy virág eltűnéséről kaptunk hírt, amit az egyesület pótolt és azóta is a helyén van! Aki pedig ellopta a más virágját annak sok dolgot szeretnék mondani de az nem igazán tűrne nyomdafestéket! SZÉGYELLJE MAGÁT!

Végül a Lókos-menti Közhasznú Egyesület nevében köszönjük a lakosság együttműködését és további fáradozását a virágok gondozását.

Romhányi Tamás elnök

 
Idézet
"A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!" Ralph Waldo Emerson
 
MUNKACSOPORTOK
 
KÖZELGŐ PROGRAMOK
 
NE FELEJTSÜK EL!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HAllgassunk egy kis zenét
 
Linkek
 

FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!