Lókos-menti Közhasznú Egyesület
EGYESÜLETÜNKRŐL
 
KAPCSOLAT
 
Látogatók
Indulás: 2007-02-03
 
A pontos idő
 
MyStat
 
Évfordulók, emléknapok
 
KÉPGALÉRIA
 
HÍREINK
 

     A „VIRÁGOS NŐTINCSÉRT” akció megvalósult!

A Lókos-menti Közhasznú Egyesület (LmKE) éves programjában szerepel Nőtincsen, a Szabadság úti villanyoszlopokra virágtartók elhelyezése. A tartók szerelésének engedélyeztetése,önkormányzattal való egyeztetése,a virágtartók elkészítése és kihelyezése megtörtént.

A virágtartók anyagának beszerzését a gyártást és a kihelyezést a ROTA-BAU Kft. dolgozói ajánlották fel a Lókos-menti Közhasznú Egyesület részére, a falu főutcájának szebbé tétele érdekében. A Szabadság úton 65 db virágtartó került az oszlopokra .További 12 db virágtartót helyeztünk el a Petőfi utcában az ott lakó emberek kérésére!A cserepeket a nőtincsi Gazdabolt tulajdonosa Bogyay Rita ajánlotta fel az egyesületen keresztül a község részére, az önkormányzat és a kultúrház előtt továbbá a temetőútnál lévő kereszthez a virágokat Germann Bernadett ajánlotta fel és adományozta az egyesületnek illetve a falunak. KÖSZÖNJÜK!

MEGKÖSZÖNJÜK továbbá azoknak a segítségét és közreműködését, akik a kihelyezett virágtartókba és a Gazdabolt által felajánlott cserepekbe saját költségükön virágot helyeztek el és ezeket gondozzák, öntözik. ( Megjegyzés: A tartók kihelyezése során egyetlen egy helyen találkoztunk elutasító magatartással mikor megkértük a lakót hogy a háza elé kihelyezett tartóba helyezzen virágot és gondozza azt! A cserepet az egyesület biztosította volna!!!) Ezt NEM köszönjük meg! Nőtincsen a Madách utcában is elhelyeztünk virágtartókat. Itt a cserepeket és a virágokat is az utca lakói helyezték el és gondozzák szorgalmasan. Egy hét alatt ez az utca is „virágos” utca lett minden oszlopra felkerültek a virágok köszönet az utca lakóinak ezért a „kis” plusz munkáért!

A Szondi utcában is kértek tartókat és itt is sikerült a négy kérésnek eleget tenni! Összességében azt hiszem sikerült egy kicsit szebbé tenni Nőtincs főútvonalát és két utcáját az utcákban lakó emberek segítségével! A cél az lenne hogy egyszer minden utcában legyenek virágok az oszlopokon de ez még felülmúlja az egyesület anyagi lehetőségeit. Elindult azonban egy folyamat, ami úgy látom jó úton halad előre! 

A kihelyezett virágok megóvása esetleges „jóindulatú” emberek szorgalmas romboló munkájától mindannyiunk feladata! Szerencsére a mai napig egy virág eltűnéséről kaptunk hírt, amit az egyesület pótolt és azóta is a helyén van! Aki pedig ellopta a más virágját annak sok dolgot szeretnék mondani de az nem igazán tűrne nyomdafestéket! SZÉGYELLJE MAGÁT!

Végül a Lókos-menti Közhasznú Egyesület nevében köszönjük a lakosság együttműködését és további fáradozását a virágok gondozását.

Romhányi Tamás elnök

 
Idézet
"A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!" Ralph Waldo Emerson
 
MUNKACSOPORTOK
 
KÖZELGŐ PROGRAMOK
 
NE FELEJTSÜK EL!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HAllgassunk egy kis zenét
 
Linkek
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot